POSLOVNI PAKET

Ovaj poslovni paket objedinjuje raznovrsne aspekte vašeg identiteta, stvarajući uravnotežen portfelj slika koje se mogu koristiti za sve od društvenih mreža do korporativnih materijala.

Naš cilj je prenijeti vašu priču, stvoriti dojam i ostaviti pozitivan utisak na vaše klijente i suradnike.

Također tu je nešto i za zaposlenike koji će se aktivirati kroz predavanja kako bolje fotkati svojim mobitelom, a možemo organizirati i natjecanje kroz fotošetnju!

Mobilografija sa Fotošetnjom:

Predavanje o mobilografiji, točnije shvačanju kadriranja bilo kojim aparatom, razumijevanje slike kao takve. Samostalno koristeći vaše mobitele konstruktivno razmišljate kako svaku iduću fotku ufotkati bolje!

+ opcija:

Fotošetnja

Kombinira neformalnost s predavanjima, dajući vam priliku za naučeno primjenite u praksi i odmah pitate: kako može bolje? 🙂 --- link na mobilografija

+opcija:

Natjecanje za Najbolju Fotku

Svaki polaznik tečaja ima priliku sudjelovati u natjecanju za najbolju fotografiju. Nakon što savladate tehnike mobilografije, pozvat ćemo vas da podijelite svoju najbolju fotku iz tečaja. Vaše fotografije će biti ocijenjene prema kreativnosti, tehničkoj vještini i sposobnosti prenošenja emocija.

Najbolju fotku biraju svi sudionici a pobjednik će osvojiti nagradu pripremljenu od svoje firme koja stoji iza tečaja i pomaže svakome individualno da napreduje na svakom polju. Prilika za dizanje morala i zajedništva unutar kompanije!

Poslovni Portreti

Profesionalni portreti odražavaju vašu ozbiljnost i vjerodostojnost u poslovnom svijetu. Koristeći profesionalnu opremu, stvaramo slike koje će se uklopiti u vaš poslovni identitet. Portreti će naglasiti vašu prisutnost, izražavajući samopouzdanje i profesionalizam.

Atmosfera Radnog Prostora

Svaka fotografija prikazuje radne prostore, timove u akciji i atmosferu u kojoj se svakodnevno stvaraju ideje i inovacije.

Predstavite jedinstveni uvid u vašu firmu, istražujući atmosferu koja definira radno okruženje. Kroz fotke želimo podijeliti više od samih prostorija - želim prenijeti duh, zajedništvo i profesionalizam koji karakterizira vašu kompaniju. Predstavimo vašu viziju kompanije novim zainteresiranim zaposlenicima.

Ljudi Vašeg Tima

Kroz portrete i neformalne trenutke, predstavljam srce vaše kompanije - ljude. Vaši zaposlenici čine vitalni dio vaše uspješne priče. Kroz fotografije, želim da predstavite lica koja stoje iza projekata i uspjeha. Poput „humans of“ projekta, koji možete dodati vašem webu, možemo saznati o njihovim ulogama, entuzijazmu i doprinosu koji čini vaš tim tako posebnim.

Kontaktirajte me kako bismo prilagodili ovaj paket vašim specifičnim potrebama i ciljevima. Vaš uspjeh i profesionalni dojam su mi prioritet, radujem se suradnji s vama kako bismo zajedno stvorili vizualnu priču koja ostaje zapamćena.

usluge-vjencanja-sidebar

TRAŽITE FOTOGRAFA?

Kontaktirajte me bez obaveze

Scroll to Top